Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo
Illustrasjonsbilde, byrå med digitale markedsføringstjenester.

Digital Markedsføring

Digital markedsføring refererer til bruken av digitale kanaler for å markedsføre produkter og tjenester. Dette skiller seg fra konvensjonell markedsføring ved å benytte internett som et sentralt verktøy for å nå målgruppen. Vi tilbyr en rekke tjenester innen digital markedsføring:

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO omfatter ulike prosedyrer og teknikker innen digital markedsføring som tar sikte på å øke synligheten til et nettsted i søkemotorer (f.eks. Google). Innen søkemotoroptimalisering har vi tre kategorier: “on-site”, “off-site” og teknisk SEO.

Søkemotormarkedsføring (SEM)

Søkemotormarkedsføring omfatter vedlikehold og kontinuerlig arbeid med betalt annonsering i søkemotorer, blant annet gjennom PPC-annonsering via Google Ads og Microsoft Advertising.

Leadsgenerering

Leadsgenerering innebærer prosesser for å tiltrekke og konvertere potensielle kunder. En god SEO kombinert med søkemotormarkedsføring og målrettet SoMe-markedsføring kan føre til stor vekst i antall kundeemner. Nå din målgruppe der de er!

SoMe-Markedsføring (SMM)

Markedsføring via sosiale medier har aldri vært viktigere enn i dag. Dette omfatter betalt annonsering i sosiale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok og andre sosiale medier.

Innholdsmarkedsføring

Godt innhold er viktig for å skape engasjement, flere nettsidebesøk og dermed også økt antall kundeemner. En innholdsmarkedsføring med integrert SEO gjør at ditt nettsted vises høyere i søkeresultater. SEO-optimalisert blogging er ofte en sentral del av innholdsmarkedsføringen.

Optimalisering av sosiale medier (SMO)

Optimalisering av sosiale medier er en prosess der målet er å øke synligheten og effekten av innholdet på sosiale medier. Tilstedeværelse på de ulike sosiale mediekanalene er ikke nok. Dine sosiale medier er din bedrifts ansikt utad og bør regelmessig holdes oppdatert og optimalisert.

Epostmarkedsføring

Nyhetsbrev er en viktig form for digital markedsføring som ikke bør overses. Dette er fremdeles en ideell måte å nå både kundeprospekter og potensielle kunder.

Digital omdømmekontroll (ORM)

Vi hjelper med å bygge og opprettholde en positiv digital tilstedeværelse. Våre eksperter sporer ditt digitale omdømme, overvåker kundeanmeldelser, og håndterer eventuelle negative tilbakemeldinger eller rykter som kan påvirke din virksomhet.

B2B markedsføring

Bedrifter og virksomheter som driver med “business-to-business” retter seg ikke mot forbrukere og privatpersoner, men heller andre bedrifter. Her er det ofte en annen form for digital markedsføring og SEO som tas i bruk.

Digitale markedsføringstjenester
Skroll til toppen