Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo
SEO-byrå i Oslo

Om vårt SEO-Byrå

Andersen SEO Tjenester er et digital markedsføringsbyrå og SEO-byrå i Oslo. Vi hjelper din virksomhet med å bli synlig på nett. Vi tiltrekker kunder blant annet gjennom annonsering og søkemotoroptimalisering ("søkeoptimalisering"). Videre kan vi vise til en solid merittliste med fremragende resultater for alle våre kunder, og har blitt tildelt flere prestisjefylte bransjepriser.


Vårt SEO-byrå ble først etablert i Los Angeles under navnet SEO Geeks. I 2023 åpnet vi dørene i Oslo. Vi har bistått bedrifter fra tre kontinenter. Dette inkluderer en lang rekke ulike industrier med deres SEO og digitale markedsføring. Et eksempel er PalPakUSA Inc., en av USAs eldste produsenter av emballasjeutstyr. Andre store kunder inkluderer CPAP Pro®, en av de mest populære CPAP-maskene for pasienter med søvnapné. Vi har også Assessio Norge AS som en av våre store kunder, som er Nordens største leverandør av arbeidspsykologiske tester.

Foretaket drives av digital markedsfører Nicolai Andersen, tidligere Marketing Manager for American Luxury Limousine. Ved hjelp av digital markedsføring vokste selskapet fra ett kontor til å bli en av de største i Sør-California med fem kontorer spredt over regionen. Nicolai har over 10 års erfaring med digital markedsføring og SEO. Han har gjennomført flere kurs og sertifiseringer.

Hos oss får du personlig oppfølging av én dedikert markedsfører som blir en del av ditt team. Vi kan bistå som en del av et utvidet markedsføringsteam. Vi hjelper også virksomheter uten markedsavdeling. Som et SEO-byrå tilbyr vi også rådgivning og enkeltavtaler for å dele vår spesialistkompetanse. Våre tjenester tilbys innen fleksible rammer som på best måte passer dine markedsføringsbehov.

Sett opp et møte for å diskutere nærmere hvordan og i hvilket omfang vi kan bistå med deres SEO og digitale markedsføring.

Hva skiller vårt byrå fra konkurrentene?

PERSONLIG OPPFØLGING

Vi tror digital markedsføring og SEO-tjenester utføres best dersom man forholder seg til en dyktig markedsfører i stedet for et større byrå med mange involverte. Derfor tildeles våre kunder én digital markedsfører som blir del av deres team og kan møte til faste tider. 

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Mange bedrifter velger å ansette digitale markedsførere på heltid. Sannheten er at få bedrifter trenger en digital markedsfører på heltid, men at rollen effektivt kan fylles av et SEO-byrå med spesialistkompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible vilkår som passer dine behov.

ERFARING & KOMPETANSE

Vi har over ti års erfaring med digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO). Din nye digitale markedsfører vil ha en rekke sertifiseringer å vise til, blant annet eksamen i teknisk SEO (CXL), sertifisering i Google Ads, samt flere sertifiseringer i digital markedsføring fra HubSpot Academy, Semrush og Qross Kurssenter.

REFERANSER & SUKSESSHISTORIER

Vårt kreative SEO-byrå har mange positive referanser fra nåværende og tidligere kunder, inkludert noen av de største selskapene innen ulike bransjer. Blant annet har vi bidratt til en stor vekst for selskaper som PalPakUSA Inc og Assessio Norge AS.

TILPASNINGSDYKTIG BYRÅ

Vi har erfaring fra en rekke bransjer på tre kontinenter. Før vi starter arbeidet, setter vi oss grundig inn i produktet eller tjenesten din. Våre SEO-tjenester er fleksible og tilpasses dine behov, enten vi blir en del av ditt eksisterende markedsføringsteam eller håndterer all din digitale markedsføring.

KRAFTFULL AI-TEKNOLOGI

Oppnå maksimal synlighet med banebrytende AI-drevet SEO-teknologi. Våre avanserte løsninger er designet for å sikre resultater som styrker din digitale vekststrategi og gir deg et forsprang over konkurrentene.

Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Anbefales!
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
I have been struggling to get my website noticed for years until I discovered Andersen SEO Tjenester. Nicolai has helped me improve my website's ranking and increase traffic significantly. Thanks to Nic's expertise, my business has grown tremendously and I couldn't be happier with the results. Highly recommend his services to anyone looking to improve their online presence.
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Veldig imøtekommende og profesjonelt selskap. Punktlig og vell utført arbeid. Anbefales på det sterkeste
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Alltid hjelpsom, kunnskapsrik og effektiv! Anbefales på det sterkeste.
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Competent, serious and creative!
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Å jobbe med Nicolai og hans SEO Tjenester er alltid en fornøyelse. Han er veldig kunnskapsrik på sitt fagområde og veldig hjelpsom og effektiv! Og alltid tilgjengelig og kan snu seg raskt rundt. En veldig bra fyr som det er lett å jobbe med, og kan anbefale ham på det sterkeste!
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Working with Nicolai is always a pleasure. He is very helpful, knowledgable and goes the extra mile to resolve an issue. He is also extremely likeable and easy to work with and I would recommend him any day.
Skroll til toppen