Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo

Gratis SEO-verktøy

Søkemotoroptimalisering er en stadig skiftende arena, og det er avgjørende å holde tritt med de nyeste trendene og verktøyene for å oppnå suksess. Det finnes en rekke gratis SEO-verktøy tilgjengelig som kan hjelpe deg med å optimalisere din digitale markedsføringsstrategi og forbedre nettstedets ytelse. Her lister vi noen av de mest verdifulle gratis verktøyene som du kan dra nytte av for å styrke din digitale markedsføring.

Googles Søkeordplanlegger er et SEO-verktøy som hjelper brukere med å finne og analysere relevante søkeord for sin digitale markedsføring.

Bings Test for mobilvennlighet er et nyttig verktøy som gir deg muligheten til å vurdere hvordan nettstedet ditt fungerer på mobile enheter.

PageSpeed Insights gir deg innsikt i ytelsen til et nettsted. Det gir anbefalinger for å optimalisere hastigheten, brukeropplevelsen og SEO.

SEOmator lar deg spore og analysere søkeresultatsiden (SERP) for spesifikke søkeord på Google.

Ahrefs Broken Link Checker hjelper deg med å oppdage og identifisere ødelagte lenker på ditt nettsted.

Med SERP Checker kan du overvåke og analysere søkeresultatsiden (SERP) for spesifikke søkeord på Bing.

Moz Domain Authority Checker er et verktøy for å måle et nettsteds domeneautoritet og individuelle nettsiders sideautoritet. Mer om domeneautoritet.

Yoast SEO er et SEO-verktøy som gir veiledning for å optimalisere innholdet ditt for søkemotoroptimalisering, blant annet ved å gi tips for søkeordstetthet.

Google Search Console gir innsikt i hvordan Google ser på nettstedet ditt, og hjelper deg med å overvåke og optimalisere nettstedets synlighet i søkeresultatene.

Google Lighthouse er et verktøy utviklet av Google som brukes til å analysere og vurdere ytelsen og kvaliteten til nettsider, og gir anbefalinger for forbedringer.

Google Analytics 4 gir innsikt i besøkendes atferd på nettsteder, inkludert informasjon om trafikk, demografi, interesser og konverteringer.

Bing Webmaster Tools er en tjeneste fra Microsoft som gir webmastere verktøy for å forbedre synligheten og ytelsen til deres nettsteder på Bing-søkemotoren.

Skroll til toppen