Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo

Gratis SEO-verktøy

Søkemotoroptimalisering er en stadig skiftende arena, og det er avgjørende å holde tritt med de nyeste trendene og verktøyene for å oppnå suksess. Det finnes en rekke gratis SEO-verktøy tilgjengelig som kan hjelpe deg med å optimalisere din digitale markedsføringsstrategi og forbedre nettstedets ytelse. Her lister vi noen av de mest verdifulle gratis verktøyene som du kan dra nytte av for å styrke din digitale markedsføring.

Googles Søkeordplanlegger er et SEO-verktøy som hjelper brukere med å finne og analysere relevante søkeord for sin digitale markedsføring.

Bings Test for mobilvennlighet er et nyttig verktøy som gir deg muligheten til å vurdere hvordan nettstedet ditt fungerer på mobile enheter.

PageSpeed Insights gir deg innsikt i ytelsen til et nettsted. Det gir anbefalinger for å optimalisere hastigheten, brukeropplevelsen og SEO.

SEOmator lar deg spore og analysere søkeresultatsiden (SERP) for spesifikke søkeord på Google.

Ahrefs Broken Link Checker hjelper deg med å oppdage og identifisere ødelagte lenker på ditt nettsted.

Med SEOmator kan du overvåke og analysere søkeresultatsiden (SERP) for spesifikke søkeord på Bing.

Moz Domain Authority Checker er et verktøy for å måle et nettsteds domeneautoritet og individuelle nettsiders sideautoritet. Mer om domeneautoritet.

Yoast SEO er et SEO-verktøy som gir veiledning for å optimalisere innholdet ditt for søkemotoroptimalisering, blant annet ved å gi tips for søkeordstetthet.

Google Search Console gir innsikt i hvordan Google ser på nettstedet ditt, og hjelper deg med å overvåke og optimalisere nettstedets synlighet i søkeresultatene.

Google Lighthouse er et verktøy utviklet av Google som brukes til å analysere og vurdere ytelsen og kvaliteten til nettsider, og gir anbefalinger for forbedringer.

Google Analytics 4 gir innsikt i besøkendes atferd på nettsteder, inkludert informasjon om trafikk, demografi, interesser og konverteringer.

Bing Webmaster Tools er en tjeneste fra Microsoft som gir webmastere verktøy for å forbedre synligheten og ytelsen til deres nettsteder på Bing-søkemotoren.

Skroll til toppen