Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo
SEO-byrå i Oslo

Om vårt SEO-Byrå

Andersen SEO Tjenester er et digital markedsføringsbyrå og SEO-byrå i Oslo. Vi hjelper din virksomhet med å bli synlig på nett og tiltrekke kunder blant annet gjennom annonsering og søkemotoroptimalisering ("søkeoptimalisering"). Vi har gode resultater å vise til fra alle våre nåværende og tidligere kunder. Andersen SEO Tjenester ble først etablert i Los Angeles i 2017.


Vårt SEO-byrå ble først stiftet med navnet SEO Geeks, som fremdeles er et registrert markedsføringsnavn vi benytter i dag. I 2023 åpnet vi dørene i Oslo. Vi har bistått bedrifter fra tre kontinenter og innen en lang rekke ulike industrier med deres SEO og digitale markedsføring. Et eksempel er PalPakUSA Inc., en av USAs eldste produsenter av emballasjeutstyr. Andre store kunder inkluderer CPAP Pro®, en av de mest populære CPAP-maskene for pasienter med søvnapné. Vi har også Assessio Norge AS som en av våre store kunder, som er Nordens største leverandør av arbeidspsykologiske tester.

Foretaket drives av digital markedsfører Nicolai Andersen, tidligere Marketing Manager for American Luxury Limousine LLC (2016-2021). Ved hjelp av digital markedsføring vokste limousinselskapet fra ett kontor til å bli en av de største i Sør-California med fem kontorer spredt over regionen. Nicolai har over 10 års erfaring med digital markedsføring og SEO. Han har gjennomført en rekke kurs og har flere sertifiseringer å vise til, samt en bachelor- og mastergrad fra California Lutheran University.

Hos oss får du personlig service av én dedikert markedsfører som blir en del av ditt team. Vi kan bistå som en del av et utvidet markedsføringsteam eller for virksomheter uten markedsavdeling. Som et SEO-byrå tilbyr vi også rådgivning og enkeltavtaler for å dele vår spesialistkompetanse. Våre tjenester tilbys innen fleksible rammer som på best måte passer dine markedsføringsbehov.

Sett opp et møte for å diskutere nærmere hvordan og i hvilket omfang vi kan bistå med deres SEO og digitale markedsføring.

Hvorfor jobbe med oss?

PERSONLIG SERVICE

Vi tror digital markedsføring og SEO-tjenester gjennomføres best dersom man forholder seg til en dyktig markedsfører i stedet for et større byrå med mange involverte. Derfor gir vi våre kunder én digital markedsfører som blir del av deres team og kan møte til faste tider om ønskelig. 

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Mange bedrifter velger å ansette digitale markedsførere på heltid. Sannheten er at få bedrifter trenger en digital markedsfører på heltid, men at rollen effektivt kan fylles av et SEO-byrå med spesialistkompetanse på feltet. Digital markedsføring er også ulikt tradisjonell markedsføring og tradisjonelle markedsførere har ofte ikke den nødvendige kompetansen.

ERFARING & KOMPETANSE

Vi har over ti års erfaring med digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO). Din nye digitale markedsfører vil ha en rekke sertifiseringer å vise til, blant annet eksamen i teknisk SEO (CXL), sertifisering i Google Ads, samt flere sertifiseringer i digital markedsføring fra HubSpot Academy, Semrush og Qross Kurssenter.

REFERANSER & SUKSESSHISTORIER

Vårt kreative SEO-byrå har mange positive referanser fra nåværende og tidligere kunder, inkludert noen av de største selskapene innen ulike bransjer. Blant annet har vi bidratt til en stor vekst for selskaper som PalPakUSA Inc og Assessio Norge AS. Vi kan vise til gode resultater for samtlige av våre kunder. 

TILPASNINGSDYKTIG BYRÅ

Vi har arbeidet innen utallige bransjer på tre kontinenter og flere land. Vi setter oss grundig inn i produktet eller tjenesten som skal markedsføres før vi setter i gang arbeid. SEO-tjenestene våre tilbys innen fleksible rammer, slik at de best passer dine markedsføringsbehov. Vi tilbyr rådgivning og enkeltavtaler til virksomheter som ønsker det. Vi kan også bli en del av et eksisterende markedsføringsteam eller håndtere all din digitale markedsføring.

Skroll til toppen