Logo for Andersen SEO Tjenester i Oslo

Hvorfor du bør gi Bing en sjanse i 2024

Søkemotorannonsering, som refererer til betalte annonser på søkemotorer, utgjør en avgjørende del av digital markedsføring. Disse annonsene skiller seg ut ved å ha en høyere klikkrate sammenlignet med andre former for digitale annonser. Videre utgjør de en enkel og effektiv måte å sikre synlighet for ditt nettsted øverst blant søkeresultatene. 90% av alle klikk fra Google- og Bing-søk skjer på den første siden, og ofte innenfor de tre øverste resultatene.

Blant søkemotorene har Google praktisk talt et monopol med en markedsandel på 93%. Microsoft Bing, som er den nest største søkemotoren, er særlig utbredt på Microsofts produkter. For eksempel fungerer Bing som standardnettleser for Microsofts produkter. Det siste året har Bing opplevd betydelig vekst, og det kan derfor være fornuftig å vurdere annonsering på Bing (Microsoft Advertising) som en lønnsom strategi for din digitale markedsføring. Nedenfor presenterer vi tre gode grunner til å gi Bing en sjanse i 2024.

Kostnadseffektiv søkemotorannonsering

Bing Ads gir bedrifter en overkommelig måte å nå sitt publikum på, med kostnader per klikk (CPC) som ofte er betydelig lavere sammenlignet med Google Ads. Dette gjør Bing til et ideelt alternativ for bedrifter som ønsker å maksimere avkastningen på markedsføringsbudsjettet sitt. Ved å inkludere Bing i markedsføringsstrategien din, kan du dra nytte av lavere konkurransetrykk og dermed oppnå mer for pengene dine.

Klikkpris CPC på Google Ads og Bing Ads

Bing trender med AI-integrasjon

Microsoft har kjøpt seg kraftig opp i selskapet bak ChatGPT og har implementert kunstig intelligens i sin søkemotor. Bings oppgradering med avanserte AI-løsninger har transformert plattformen og gjort den enda mer relevant for dagens marked. Flere kommentatorer har pekt på at dette strategiske trekket kan utfordre Googles dominans innen søkemotormarkedet.

Umiddelbart etter det ble kjent steg antall besøk på søkemotoren kraftig og Bing rundet 100 millioner brukere. Den integrerte chattefunksjonen, drevet av kunstig intelligens, imponerer også ved å gi svar med kildehenvisninger og lenker til relevante nettsider, noe som utvilsomt gir en forbedret brukeropplevelse.

Konkurransefordel ved å utnytte Bings potensial

Mens mange virksomheter fortsatt fokuserer utelukkende på Google Ads, gir Bing en unik konkurransefordel. Mange konkurrenter overser Bing som en verdifull plattform for annonsering, og det gir deg muligheten til å kapre oppmerksomheten til et publikum som kanskje ikke blir nådd på andre plattformer. Å være en pioner på Bing kan hjelpe til med å etablere deg som en autoritet innen din bransje.

SE OGSÅ: Hva er søkemotorannonsering?

I 2024 er det på høy tid å vurdere Bing som en del av søkemotorannonsering. Riktignok i tillegg til Google Ads. Med kostnadseffektive annonser, økende bruk og potensialet for en stor konkurransefordel, gir Bing bedrifter en unik sjanse til å nå nye høyder innen digital markedsføring.

Relaterte artikler

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skroll til toppen